Helt fantastiskt!

En av våra stamgäster vid TIO RUM och hennes assistenter har skrivit denna text om varför de återkommer.

Att vi har möjligheten att få hyra rummen på Nationellt Center för Rett syndrom och närliggande diagnoser är helt fantastiskt. Här finns allt man kan tänka sig. Rummen är ljusa och en del utrustade med taklyft och sängar med grindar om behoven finns. De finns duschsängar, specialtoastolar och ett flertal toaletter och duschrum. Ett stort luftigt kök med hjälpmedel som man kan behöva som tex mixerstav, specialbestick och muggar. De finns två stora tv-rum med fantastisk utsikt, endera mot Östersund stad eller över vackra Vallsundsbron som är Sveriges sjunde längsta bro. Det finns bra parkeringsmöjligheter.

Centret och boendet ”TIO RUM” ligger på Frösö strand som har otroligt fina promenadvägar och med gångavstånd in till stadskärnan som bjuder på mycket såsom affärer, historielandet Jamtli som på sommaren har djur och olika evenemang som till exempel musikaler. De finns en fantastisk hamn och park med ett välbesökt fik.

Östersund är även en välbesökt stad. Här anordnas internationella skidskyttetävlingar med världseliten. En stor gammeldags julmarknad på Jamtli som drar mycket folk. På Frösön finns Frösö Zoo med olika djur och ett litet tivoli. Östersund bjuder på mycket, mycket mer, https://visitostersund.se/

Vi kan varmt rekommendera detta boende; TIO RUM. De blir så enkelt att semestra när allt finns för oss som behöver lite extra.

Ann Katrin, Anette och Ingrid

Det är roligt med nya miljöer!

 

Lite vila efter middagen innan det är dags att åka och dansa på Furuparken.

 

Hissen är bra när vi har bråttom iväg till stan.