Lokaler och boende

Vistelse på Nationellt Center

Mottagningslokalerna är helt och hållet anpassade till vår verksamhet. Miljön stimulerar till aktiviteter för såväl brukare som för medföljande. Vid utredningar eller utbildningar uppmuntrar vi till att på egen hand ta chansen att utforska utrustning och material på boendet och mottagningslokalerna samt biblioteket även efter dagens slut. Här finns bilder från boendet.

Att se många olika bedömningssituationer kan ge ny kunskap och inspiration. Här är några kommentarer från medföljande efter utredning;

Vi har fått reda på att hon kan mycket mer än vad man vetat om

Viktigt att få ett helhetsperspektiv

Mycket bra läkarundersökning med tydliga och bra förklaringar. Vi förstod saker vi inte förstått tidigare

Tid för diskussion utöver alla undersökningar

Genomgång av hela kroppen, från topp till tå

Tio rum

Det finns möjlighet för personer med funktionsvariation och medföljande att hyra boendet de tider det inte är utrednings- eller kursverksamhet.

Boendet ligger på Frösön och är anpassat med rymliga lokaler och hjälpmedel. Vi har fem dubbletter och i varje dubblett finns två sovrum i svit med plats för 3 personer. Här finns bilder från boendet.

Sammanlagt finns 15 sängplatser tillgängliga.

Kostnad logi samt sänglinne/dygn: samtliga rumstyper 672 kr inklusive moms (12%), 600 kr exklusive moms. Priset gäller år 2020.

I priset ingår tillgång till välutrustat kök/matplats, två vardagsrum med TV, sinnesstimuleringsrum med musikbädd, massagestol, tvättmaskin/torktumlare. Nära dubbletterna finns tre rymliga toalett- och duschrum varav två med taklyft samt ytterligare två toaletter.

För information och bokning, kontakta:
Adm. assistent Marianne Olsson, 063-154810,
marianne.s.olsson@regionjh.se