Fördjupningskurs online om Angelman syndrom

Laddar Evenemang

Kursen riktar sig till alla som i sitt arbete eller i sin familj möter personer med diagnosen Angelman syndrom. Fördjupningskursen syftar till att ge ökad kunskap om några utvalda områden kopplade till Angelman syndrom. Vi har som utgångspunkt att svara på frågor om utmaningar och möjliga utvecklingsområden som du upplever i mötet med personen med Angelman syndrom.

I samband med anmälan fyller du som kursdeltagare i ett formulär där du kryssar i upp till tre områden som du vill veta mer om. Kursens innehåll kommer sedan att utformas efter de önskemål som flest visat intresse för.

Under kurstillfället kommer vi inte att kunna gå in i detalj kring enskilda individer utan kommer att hålla diskussionen på en mer generell nivå med tips som kan gälla många.

Specifika frågeställningar kring en individ tar vi gärna emot via telefon eller mejl. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Kostnad 300:- per kursdeltagare. (Reducerad kursavgift till 500:- om du även går grundkursen.)
Se schema här.

 

Sista anmälningsdag 16 oktober.
Zoomlänk samt instruktioner skickas till dig några dagar innan kursstart.

Utifrån valda ämnen för kursen medverkar delar av teamet från Nationellt Center för Rett syndrom & närliggande diagnoser

Monika Dolik-Michno
Överläkare, specialist i barnmedicin samt barn- och ungdomsneurologi med habilitering

Linn Johnels
Musikterapeut, pedagog, doktorand

Magnus Starbrink
Leg. psykolog, certifierad beteendeanalytiker (BCBA), doktorand

Lena Svedberg
Leg. sjukgymnast, specialist i pediatrik, PhD

Helena Wandin
Leg. logoped, PhD

 

Dela denna artikel

Till toppen